Alla inlägg den 7 augusti 2007

Av Anna - 7 augusti 2007 21:06

Nästa helg är det dags. Vi hade avstämningsmöte med guiderna ikväll. Minst fyra vandringar blir det (beroende på publiktillströmning, vi kör väl tills alla gått en runda) Det blev så himla bra i maj när vi hade stadsvandring för 180 personer i olika grupper och nu är det allmänhetens tur. Så alla ombedes härmed bege sig till Rådhuset i Ulricehamn nästa lördag eller söndag eftermiddag. Vi ses!


Flickorna följer med som statister även denna gång. De spelar 1400-talsbarn. På vandringen får man också träffa pestsmittade, tiggare, pilgrimer, knallar, fina damer, kända författare och en drottning. Bland annat. Bara så ni vet.

Av Anna - 7 augusti 2007 21:03

...VI DÖR I VÄRMEN!


Fem minuter efter att Klara äntligen somnat vaknade Erik och gallskrek. Han var alldeles svettig och hade världens kväljningar. Magsjuka tänkte jag men när han lugnat sig kom världens jätterap. Jörgen bäddade rent den svettblöta sängen och släpade upp stora fläkten som stått i förrådet hela regniga sommaren. Nu gör den nytta. Erik somnade om så fort jag lagt ner honom igen.

Av Anna - 7 augusti 2007 20:50

Det blev en lång dag idag. I värmen. Men jag har fått en del gjort. Fast det går låååångsamt framåt. Nu har jag världens huvudvärk.

Av Anna - 7 augusti 2007 08:42

Jörgens morgon: Hade lämnat in bilen på rekond och skulle ta bussen. Gick ut till hållplatsen i god tid. Kom tillbaka 20 minuter senare - fly förbannad. De hade lagt om rutten. Men "glömt" att berätta detta på hemsidan där tidtabellerna stod. Jörgen ringde och skällde ut dem efter noter och hotade att ta taxi och fakturera Västtrafik. Men de ersätter bara belopp upp till 300. Det gick dock en buss nere från stationen lite senare, visade det sig så jag skjutsade ner honom på väg till dagis.


Min morgon: Körde man till buss och barn till dagis. Hoppade in på ICA och köpte färskt grovt bröd och nya Sköna Hem. Åkte hem till balkongen och njöt.


Men nu börjar allvaret. Måste jobba MASSOR idag. Typ nu...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards